CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Monday, June 1, 2009

Cuti-cuti Malaysia

Tanggal 29 April 2009 bertolak ke Penang bersama insan tersayang serta bakal pengantin....bertolak dr melaka jam 6.00 ptg dan sampai di Penang pukul 245 pagi...naik lenguh satu badan ni....

30 April 2009 aku tak gi jenjalan mane2 pun sbb adik aku (Dayah a.k.a tembam) der kelas plak pagi ngan petang....malam tu plak gi makan2 ngan Zue n Abg Shah..berjumpe juga akhirnya...dua2 pun makin tembam dan berisi sama mcm aku...hehehe...1 Jun 2009...bangun pun dh lambat...so terus je gi Queensbay...ntah aku pun tak tau kat mane tu...huhu...first skali gi isi tangki yg berbunyi2 ni...breakfast + lunch kat KFC jer...mls nk pikir nk mkn pe...hhuhuhu


pastu gi beli jeruk2 yg terkenal kat penang ni...huhu...then balik hostel siap2 utk gi kenduri kawin sepupu aku plak kat kulim...aku nie bile lagi ek???heheh...sape nampak lagi berseri-seri??aku ke pengantin??heheh


Nie plak antara hantaran yang diterima disblh pihak perempuan....


Dah selesai kat umah kenduri berangkat balik plak ke kg halaman di SP..huhu..penat tak terkira tapi enjoy...sempat gak la aku berposing ngan mama ngan abah....



kat kenduri kawin ni aku jumpe ngan atok ngan nenek yg dh lama giler tak jumpe...org dah tak suke tak pe la...aku wat tak tau jer la...lantak la...aku tak rugi pape pun....



3 comments:

athirah said...

ayat last tu cam ada konflik jek..

Cik Bella tembam:) said...

yg ko letak gmbr gedik aku tu wtpe...bengong...huhu

@>>--wAhIdAjAnUdIn--<<@ said...

ko kan suke menggedik...tu yg aku letak tu....huhu