CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Thursday, June 11, 2009

Bosan giller + Bengang gillerrr....

Aduhhh...bosan tull skrg ni..tak der plak keje...time sibuk nak ngajar banyak plak kerja2 sampingan...ni tgh tak der student tak der plak keje yg nk dibuat...pecah pale mcm ni....tak suke...tak suke....


Start 14 - 25 Jun 2009 plak Fadlil ngan Athirah gi Induksi...sape jerr la yg ader kat office ni t...mesti bosan tahap ultraman aku ni....wawawa...mama tolong la anak mu ini....


yg wat aku bengang plak apesal diaorg ni yg gi kursus Induksi dulu dari aku...tak puas hati tull....rupe2nyer ader org sengal+bangang ( aku pun tak tau kat ADMIN / BLK ) yang tak hantar borang2 aku ngan member2 yang masuk sekali ngan aku tu kat BSM (Bahagian Sumber Manusia) KPT....makan gaji buta kerr....cepat la panggil aku untuk kursus induksi tu oiii.....bosan tul....

1 comment:

MimY HaMiD said...

rileks ar long..cool tarik nafas