CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Thursday, April 24, 2014

Susu Kambing Miqalicious

Assalamualaikum semua...lama betul tak menulis.. almaklumlah baru habis berpantang...dan baru start bekerja setelah bercuti selama 2 bulan....entry kali ni berkaitan susu kambing Miqalicious...susu kambing yg mmg aku bg kat anak sulung aku a.k.a Cik D...korang bleh baca kat entry ni susu karihome sebelum bertukar ke susu miqalicious



jom aku storymory skit berkaitan susu ni....susu tepung kambing miqalicious ni terdiri daripada susu kambing ASLI dan ditambah dengan 8 makanan sunnah. bau tak hanyir dan sangat sedap..


mempunyai sijil halal ye....

ader 2 perisa iaitu perisa asli dan perisa coklat...

alhamdulillah sejak Cik D minum susu kambing ni jarang sgt2 dia deman, selesema dan batuk....dan yg aku perasan dia kalo bermain2 dengan anak jiran yang selesema or batuk mmg susah nak dijangkiti...

testimoni dr sorg rakan yg anaknya sembelit sampai buang air besar berdarah..dh macam2 jenama susu dia cuba still sama je...bile bertukar kpd susu kambing miqalicious ni alhamdulillah anak dia dah ok...


sape2 yg sbrg pertanyaan/berminat nak cuba bleh whatsapp aku kat no ni 012-3346927...


3 comments:

Mimy Hamid said...

along nak cuba sekotak putih

wAhIdAjAnUdIn said...

boleh...nk pos ke nk pas kat madihah??dia ader kat kk ni..5hb br balik...

Normala Mohamad said...

kalau baby muntah berbau tak susu kambing nie..m