CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Monday, October 10, 2011

Minggu ke 6

Wahhhh...tak sangka aku....tau2 je dh preggy...hehe...almaklumlah anak first...excited lebih skit kan...heheh....nasib baik g check...kalo tak sume benda aku nak makan n minum...maklumlah tak der alahan yg teruk...just rase loya n pening skit je...cume badan la cepat letih lately ni...alhamdulillah sgt2 sbb tak der morning sickness ni...kalo tak sian en hubby aku...makin kering la dia jawabnyer.....sampai skrg adik2 aku taktau lg yg aku dh preggy...diaorg lak yg tak sabar2 tny bile nak dapat baby...aku sj senyapkan...nt hbs sume tulis kat FB diaorg...ni gambar yg aku g scan hr tu....teruja seh tgk....tak sabar nk tunggu lg sebulan...br nak wat checkup sekali lagi....doktor jangkakan yg aku akan bersalin pada 1 Mei 2012....jatuh pada hari Bekerja...time cuti leh sambut besday baby eh...hehehe...smoga baby aku dlm keadaan sihat dan sempurna...aminnn

baby - week 6

Week Six: The heart begins to beat


  • The embryo has reached a size of about 8 mm (1/4 inch) in length.
  • The spinal cord, which until now has been open, is beginning to close.
  • The first blood cells and blood vessels are developing.
  • Blood moves through these primitive vessels connected to the yolk sac.
  • A pipe-shaped heart is formed and begins to beat.
  • The brain begins to divide into 5 parts.
  • Optic pits form the start of the developing eye.
  • The cells destined to be the arms and legs are in place.
skrg ni aku dibekalkan dgn ubat OBIMIN ni....


dlm kotak ni ade 2 jenis pil ye yang nk kene makan...huhu...besau2 plak tu...telan je la.....

Obimin Pluz softcap

Obical film coated


 - MODE HAPPY -

3 comments:

Mimy Hamid said...

tahniah along...rezeki awal...jaga diri elok elok..awal preggy ni macam macam hal sikit...jgn melasak yer..eh tu scan mana pehh canggih la ,...swasta nya eh

wAhIdAjAnUdIn said...

ni post utk 5 minggu yg lepas...hehe...skrg dh minggu ke 11...

yuzai said...

wwahid..l.congrate..baru tau..wah due date sama cam izzul la...tpi izzul kena kuar awal ikut tingkap..kalo xtarikh lahir diorg mst sama..

tahniah yea..jga baby dalam perut tue bebaik yea