CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Thursday, May 28, 2009

Travel....

penat sungguh perjalanan dari melaka ke penang....start bertolak dlm kul 6ptg (khamis) bersamaan 28 Mei 2009...aku yg drive dr melaka ke putrajaya..hehehe...best plak tu bawak kete gen2 tu....bleh la pinjam kete tu yer..heheh..pastu singgah plak kat putrajaya amik bakal pengantin...pastu gi singgah office bakal pengantin utk distribute kad2 jemputan...hehe...dapat la aku masuk suruhanjaya badan pencegah rasuah kat parcel D (kalo aku tak silap la)...heheh...dlm kul 9 lebih baru bertolak menuju destinasi....sblm sampai tempat yg dituju singgah makan kat RnR Sg Buloh...mengisi tangki yg sedia kosong...makan KFC jerr...huhu...lepas mengisi perut masing2 perjalanan diteruskan lagi....bile dah kekenyangan mata mula nak tutup..hehehe...bakal pengantin dah lelap awal2 lagi...sian dia penat cuci umah siang td....huhu...tinggal aku berdua ngan si dia...mula2 aku drive...bile aku rase tak larat dia plak take over...ngantuk giler...tapi tahan gak mata ni...sian plak kat driver....kul 245 pagi br aku sampai kat USM...adk aku dh bising2 dah...huhu...wat tak tau je...penat giler.....


nie driver yg bertanggungjawab menghantar aku ke penang....


nie aku bergambar kat RnR Sg Perak....

4 comments:

i'm just me said...

mcm penat je org tue... huhuhu

@>>--wAhIdAjAnUdIn--<<@ said...

memang penat pun la....

MimY HaMiD said...

pheewittttttt...an official boyfriend...

@>>--wAhIdAjAnUdIn--<<@ said...

huhu....official la sgt...heheh