CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Sunday, May 17, 2009

Jom...tgk wayang....


Title: Power Kids (Haa Hua Jai Hero)
Director: Krissanapong Rachata
Starring: Johnny Nguyen, Nanthawut Boonrubsub, Sasisa Jindamanee
Official website: www.powerkidsmovie.com
Release Date in Thailand: 5 March 2009


Power Kids circles around 5 kids; Wut, Kat, Pong, Woon and Jib, who grow up in a martial art school. Their ordinary life twists when they fight a rowdy gang and it causes Jib's heart disease to relapse. Jib urgently needs to get heart transplant at a hospital, and the kids unexpectedly are involved in a lethal circumstance when ruthless terrorists are occupying the hospital. So, time for hero begins when the kids decide to strike back to protect their friends and the country. With friendship, courage, and the heart that is larger than their size, the kids want the victory.


Aku membuang masa bersama MR. F diujung minggu dgn menghabiskan masa berjalan2 di MP n tengok wayang....hehehe....jgn jeles....


First time aku g tgk wayang kat Dataran Pahlawan...best gak la environment kat c2....selesa gillerr...tak sejuk sgt pun....


Best citer ni...tgk budak2 fight ngan org tua...teringin tul aku jd mcm tu...tapi nak wat mcm mane...dr kecik lagi my father tak bagi masuk silat or teak won do...


reasonnyer......


takut aku belasah adik2 aku tu...pelik tul reason tu...huhu...


teringin giller nak pandai fight mcm tu...heheh....


mesti husband aku nt takut ngan aku kalo aku pandai fight mcm tu....hahahah.....kalo dapat husband yg kurus kering lagi kesian...takut patah plak tulang temulang dia plak kang.....hahahahaha

4 comments:

MimY HaMiD said...

oo dating yer...hheh

@>>--wAhIdAjAnUdIn--<<@ said...

baru blaja2 nak dating...heheheh

i'm just me said...

dating dgn sape tu... cite ni ada part yg sedih gak... huhuhu

@>>--wAhIdAjAnUdIn--<<@ said...

dating ngan ###....hehe....