CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Sunday, November 15, 2009

utk renungan bersama...

video

video ni aku dapat sbb student aku yg bagi...mula2 tgk mmg gelak guling2...bile dah 2 3 kali tengok...sedih pun ader....sbb pe aku sedih?? sebab ade jugak manusia yg mcm ni....ni la padahnyer kalo mengambil remeh bab2 agama ni....bleh tak korang bayangkan kalo anak2 dr kecik tak dididik dgn agama ape diaorg akan jd bile dh besar nt...tu yg jd kes2 rogol, ragut, penzinaan, pembunuhan dan banyak lagi la kes2 jenayah...sbb diaorg ni tak takut ngan hukuman Tuhan....ntah bile la dunia ni nak aman....sbb tu skrg ni banyak berlaku gempa bumi, cuaca tak menentu...sumenye sbb dah banyak sgt maksiat & kejahatan yg berlaku di muka bumi ni....ishkk....ishkk...mungkin ni petunjuk dunia akhir zaman....wallahua'lam...

No comments: