CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Saturday, November 14, 2009

hari inovasi...

Pada 18 & 19 Nov 2009 ni akan berlangsung hari inovasi bagi student2 sem akhir...aku ditugaskan sbg pensyarah penilai....huhu..nak nilai ape pun aku tak tau...xpe la....layankan ajer la....

En. KCK ditugaskan utk wat banner hari inovasi tu...sian plak kat dia...so aku pun tlg la ape yg mampu...sorry ek en. KCK kalo design ni tak cantik...huhu...

hasilnyerr selepas 4 jam bertungkus lumus...en KCK nt blanja ek...jeng! jeng!


pas dh siap banner kene plak design 'bunting'..huhu...ni la jd alasan supaya aku tak masuk kursus...heheh...malas nak dgr ceramah...nt tetdo plak...huhuu...

ni la hasilnyer yg tak seberapa...penin nak pk...kalo tak cantik jgn marah ek cik anim...hehe


-tamat-

1 comment:

Doctor_Mistress said...

heheheh x mara la cik nor...ko wat kan pn dh sgt bersyukur hikhikhik