CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Thursday, October 9, 2008

Movie...

FLIGHT OF THE LIVING DEAD

Flight of the living dead...baca tajuk nampak mcm seram..tak seram pun...cume ngeri je penuh ngan kejutan...terkejut...terkejut...So kpd sape2 yg ader skt jantung disarankan jgn tgk...takut plak mati terkejut..huhu..Ending citer ni tak berapa nak best...mcm ader sambungan jerr...mcm tak logik pun ader gak...huhu...so tgk la citer lain dulu....kalo dh xder citer baru la tgk citer ni...

2 comments:

*YAYA* said...

baru nk pite ni esok...tp dah ko kate xbest..cancel...tgk cite lain lor....huhuhu

pjOn said...

keh keh..mana hg amik gmbaq bunga api tu? jga2, nnt tuan punya dia tau, kena saman..hehe