CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Sunday, June 26, 2011

kad kahwin

dh nk kawin ni kan...mesti ader kad kawin...kalo tak der tak sedap la plak...walaupun pada awalnya nk jemput by email n fb je...hehe...teruk tul aku ni...kunun2 nak save budget la...hehe...tak der maknenyer nak save budget...huhu...so inilah hasilnya kad kawin aku (sblh pihak perempuan la....)...kad kahwin tema purple tau...kelas gitu....hehe


 sampul kad kahwin 

 sampul kad kawin yg tertulis nama aku n en Tunang

 kad kawin 

 peta rumah pengantin perempuan

 kad kahwin

 peta rumah pengantin lelaki

 sampul kad kawin

 kad kawin version lengkap


kad kawin kad bawah ni plak dibuat oleh bakal mak mentua aku....ni utk yg pihak sebelah lelaki sahaja...tema warna kuning....kan nak jd raja sehari...tu yang tema warna kuning tu...heheKepada rakan2 aku jemput dtg ke majlis perkahwinan aku pada 2hb JULAI 2011..No comments: