CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Monday, May 13, 2013

Resipi : Sambal Ikan bilis Bunga Kantan

resipi yg paling senang nak buat dan sedap bangat...haha...aku amik resipi ni dr makcik aku yang sememangnya handal memasak..

Bahan-bahannya

Cili api @ padi
Bunga Kantan
Ikan Bilis


Cara membuatnya

Tumbuk kesemua bahan diatas mengikut citarasa masing-masing...selepas itu masak diatas kuali dengan sedikit minyak macam kita masak sambal biase tu...agak2 dah garing so angkatla...dah siap dan sedia untuk dinikmati...

makan dengan nasi panas mmg sedap giler...tak caya cube la...


No comments: