CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Tuesday, May 15, 2012

---<@ Nur Dayana Qaisara Binti Fadlilhisham @>---

Nama : Nur Dayana Qaisara binti Fadlilhisham
(cahaya permaisuri yang gagah perkasa)
Tarikh Lahir : 7 Mei 2012
Tempat Lahir : Hospital Selayang
Waktu Lahir : 12.35 tengahari
Berat semasa dilahirkan : 2.52kg





3 comments:

yuzai said...

comel sgt

Mimy Hamid said...

comel cute je girl...sebijik mcm along dan adik adik la

wAhIdAjAnUdIn said...

tq2....hehe