CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Friday, February 24, 2012

entry Sofea Zara...

sape Sofea Zara ni????anak member adik aku la...huhu....budak ni mmg tembam sgt2 n peramah..sgt fotogenik...xpayah buat2 comel mmg dh comel...sampaikan sume adik2 aku suke je kalo nk g jumpe dia....mane taknyer pipi melayut2....asal nampak kamera je pandai dia senyum...suke2...comel2....












kalo korang nk anak korang gebu mcm ni bagi minum susu anmum...harga mmg satu hal la...tp baby mmg sihat mcm ni...hehe... kat bawah ni gambar baby Muhammad Daniel Asyraf yg minum gak susu yg sama...sudah berumur 9 bulan berat baru 11 kg...nk dukung lama2 pun tak larat...hehe....selalu jugak la pinjam baby ni sbb dia duk kat sblh umah je...hehe.....

buat muka blur plak...br lepas bagi dia minum air zam2 ni...

3 comments:

yuzai said...

anak abang aku pon susu anmum..montel gak sama cam budak nie..2tahun dah badan xsusut pon even lasak

yuzai said...

lupa..nama dia pon zahra gak..zahra insyirah;)

wAhIdAjAnUdIn said...

mak oiii....larat plak la kalo nk berdukung je...huhu...kalo bulat n sihat ok la...ayah aku dh sibuk2 suh minum susu ni...nak bg cucu cergas katanya...huhu