CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Wednesday, February 3, 2010

Al-Fatihah....

Baru je sekejap td aku terima panggilan tepon dr mama (tp menggunakan tepon abah...)..

"ma dah otw balik kedah ni...tok wan dah meninggal..." 

terkedu gler...nasib baik minggu lepas mama, abah n azam sempat balik tgk tokwan...sedih giller...mcm nak nangis tapi der kat office kn....kang terkejut plak en KCK yg tgh bermain game tu...wawawa...sedih tau....aku diberitahu waktu kematian lebih kurang jam 3.00 ptg bersamaan 3 Feb 2010 pada usia 100++...aku pun tak tau exactly umo tok wan tu bape....tapi mmg dah melebihi 100++...

aku mendoakan agar rohnya ditempatkan dikalangan orang2 yg soleh...semoga rohnya dicucuri rahmat...

AL-FATIHAH

2 comments:

anafakir said...

Salam..takziah atas ujian yang menimpa.Redakanlah tok wan yang 'dijemput pulang' tu.Itu tandaya Allah sayangkan dia.Doakanlah ketenangan dan kedamaian untuknya di 'alam' sana.Kelak kita pun akan ke sana juaaaaaa....bersedialah untuk dijemput pulang.

mutiaranafakir.blogspot.com

fq said...

aminnnn...
semoga rohnya dicucuri rahmat....
al fatihah...
x g blek ke mlwat?