CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

...nota dari Tuan Punyer Rumah yang tak bertanah...

blog ini adalah blog peribadi NUR WAHIDA JANUDIN. diulang skali lagi.BLOG PERIBADI. SO,segala tulisan,isi kandungan di dalam blog ini adalah penceritaan saya sendiri melainkan ia dinyatakan di situ bahawa saya mengcopy dan mengpaste cerita tersebut.penulisan di blog ini lebih kepada perjalan hidup saya. SO,andai kata ada di kalangan pembaca mungkin terkecil hati,terasa hati,diserang penyakit jantung mahupun penyakit yang membawa maut akibat dari membaca blog saya ini.SAYA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SAMA SEKALI. saya tau ramai yang berpenyakit HATI selepas membaca nota ini. ape aku kesah. KAU ADA? lagi satu. penceritaan di blog ini adalah hak saya. jika anda tidak suka,dengan senyuman sampai ke telinga saya mengesyorkan anda click tanda "x" kat atas sekali belah kanan nun :)
"BLOG SAYA.HAK SAYA."

Pages

Thursday, July 2, 2009

enjoy......

time-time tak der keje aku pun plan gi main bowling kat MP...tu je yang aku tau der pusat bowling...lama aku n the geng (fadlil, anim ngan bella la...) tunggu tuk dptkn giliran main...mmg ramai malam td...ntah office mane ntah wat tournement...huhu...

pose dulu sblm baling bola...hehe


sbb dah lama tak main so excited lebih skit la....hehe....mesti banyak masuk longkang dr strike...hehehe....mula2 kene la gi amik kasut yg sesuai kan...cantik + cute tul kasut ni..bleh amik bawak balik tak??..hehe....mane satu ek kaki aku...


Pic semasa bowling time...hehe

pilih bola yang ringan ke???? bebaik angkat bola tu...takut terlepas plak t....heheh

strike tu....dasyat2.....

so...result tuk malam adlh spt berikut:-

1st game

2nd game

so...pemenang mlm tu adalahhhhhh....ANIM....heheh...kami yg kalah ni dah sepakat...sape yang menang dia yg kene belanja...heheh.....best2 der org belanja...heheh


Bile tangan dah sakit2 angkat + baling bola...ape lagi bella ngan anim gi plak menyumbangkan suara kat karaoke box...huhu...mmg best la diaorg ni...happy go lucky jerr...mcm tak der masalah je aku tengok...huhu...so aku ngan fadlil pun terlabit sama la...huhu...

penuh semangat diaorg ni menyanyi siap joget2 lagi...heheh


!!!ENJOY TIME!!!

4 comments:

Doctor_Mistress said...
This comment has been removed by the author.
Doctor_Mistress said...

apsal gambar kami karaoke tu mcm x selari je dgn kenyataan ko 'nyanyi ngan semangat'. muka time tu mcm kene pakse nyanyi je sekor2 hahahahha btw, tok pengetahuan sume, yda n gwe malu2 nk nyanyi mule2.... mule2 kitaorg ajak derg x mo ikut. (kunun2 nk blk l....hahahha) ble kitaorg msk je bilik, tbe2 je bdk duorg ni jengah. ala, kitaorg nk dgr korg nyanyi satu lagu je,kata yda. kitaorg pun iya kan aje la. pastu ajak nyanyi n pilih lagu 2-2 x mo. malu kunun....ble dh dpt sepam lagu, haaa....masing2 layan. cewahhh siap nyanyi lagu matahari ngan bella. semangat siol derg nyanyi...so pasni yda bole la ko ikut kitaorg g berjimba di mp g ahax....

@>>--wAhIdAjAnUdIn--<<@ said...

hahahahah....

fq said...

wahhhhh....
mmg bes la...
ejoy2....